Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var flotte forhold i Kalnesskogen denne uken også, og alt lå til rette for gode tider. Og gode tider ble for mange, for hele 22 løpere satte personlig rekord denne torsdagskvelden.

Kristoffer Rostad ble ukens vinner, og han tok med det sin 21. seier i Torsdagsløpet. Den første kom i 2014, og han har dermed en eller flere seiere i alle år siden den gang. Flest ble det i 2015 da han gikk til topps hele 11 ganger.

48 deltakere er bra midt i juli, og vi håper alle sammen fikk en opplevelse som frister til gjentakelse. Selv om du verken klarte å perse eller gjøre årsbeste, så er jo det aller viktigste å komme seg ut i aktivitet og å delta. Og det mener vi, for ingen klarer å forbedre tiden sin hver eneste gang.

Vi setter stor pris at deltakere sender oss noen ord om sine løp. Kristoffer og Frode Andersen har gjort det etter alle løpene de har deltatt i dette året, og du kan lese hva de skrev i bildeteksten under om gårsdagens løp.

Takk til alle som møtte i går, både løpere og andre, og velkommen tilbake neste torsdag.

Vi ønsker god helg og en god fortsettelse av sommerferien!

 

 

 

Og så glad/gal kan man bli når man i sitt 199. torsdagsløp endelig bryter den magiske grensen og kommer ned på 23-tallet ?