Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Årets første løp med over 50 deltakere fikk vi i det fjerde forsøket, og det er ekstra hyggelig når mange velger å delta i Torsdagsløpet i fellesferien. Det var som vi forventet veldig gode løpeforhold i går, og det resulterte også i gode tider for flere.

Den aller beste tiden fikk Magnus Cato Andersen som gikk til topps på «pallen» med sterke 17:37. Magnus fortalte oss at han deltok på 3000 m på Bislett dagen før, men måtte dessverre bryte. Da er det flott at han dagen etter stilte hos oss sammen med sin kone Thea Elise, og gjorde sitt beste torsdagsløp noensinne med ny personlig rekord. Det hører med til historien at den venstre skolissen hans løsnet underveis, men han hadde selvsagt ikke tid til å stoppe pga. av en slik «bagatell». ?

Det var flere familier som løp Torsdagsløpet i går, og fra familien Skaar deltok hele seks. Vi håper det frister til gjentakelse for disse og alle andre, for Torsdagsløpet fortsetter med løp i ferien og lenge etter det også.

Vi ønsker å takke alle som stilte i går, og håper dere hadde en god opplevelse i Kalnesskogen. Neste løp går torsdag 16. juli, og vi ønsker velkommen tilbake da.

God helg!