Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Torsdagsløpet ønsker alle hjertelig velkommen til å delta. Vi har plass til alle uansett alder og nivå, og vil gjøre vårt beste for at deltakerne skal få en god opplevelse.

Det er ingen forhåndspåmelding, så her er det bare å møte opp. Påmelding til løpet gjør du hos vår ansvarlige i eller ved startbua senest noen minutter før start. Det er fint om du sier fra dersom du er helt ny i Torsdagsløpet. Startbua er som regel betjent fra 45 minutter før start.

Det er ingen deltakeravgift i Torsdagsløpet.

Asfaltert parkeringsplass finnes rett ved startområdet i begynnelsen av Lundestadveien. Denne kan bli fort full, men man kan også parkere langs Gamle Kongevei og den første delen av Lundestadveien.

Din tid blir ropt opp ved målgang, og denne oppgir du i startbua. Dersom du ikke ønsker at tiden skal bli med i den endelige resultatlisten kan du i stedet velge å stå med «deltatt».

Ukens resultatliste blir presentert på hjemmesiden og Facebook noen timer etter løpet. Resultatene sendes også til lokalavisen SA dagen etter.

Når det blir tatt bilder fra Torsdagsløpet blir disse som regel lagt ut i løpet av de to påfølgende dagene. Dersom du ikke ønsker å få ditt bilde vist på hjemmesiden eller Facebook kan du gi beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

I eller ved denne bua blir navn og tider registrert