Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Hele 71 løpere møtte til start i det siste vårløpet, og vi fikk dermed årets største deltakelse denne maikvelden. Regnet de siste dagene har gjort skogen godt, og siden vi kom unna med svært lite nedbør tidligere i dag så fikk vi fine forhold og godt løpsvær i en ganske tørr løype.

Daniel Skjelhaugen var raskest i dag, og tok dermed førsteplassen i sitt første torsdagsløp for året. Unge Leah Borgen-Johansen ble best av 16 damer med personlig rekord. Vi har også lyst til å nevne enda yngre My Linnea Pinaas Ramsjø som også perset, og det gjorde hun for tredje gang i år. Det var hele 16 inkl. 2 debutanter som perset, og 28 som gjorde årsbeste utover dette.

Vi takker alle som stilte i det 8. torsdagsløpet, og gratulerer med gjennomføringen.

Til uken starter sommerløpene, og vi ønsker velkommen tilbake 6. juni.

Ha en god helg! 🌞

71 til start er ny rekord for året
Daniel Skjelhaugen i midten, Kristoffer Rostad til v. og Arne Kristoffer Aaserød på pallen i dag
Leah Borgen-Johansen og far Mats
My Linnea Pinaas Ramsjø og far Lars Ramsjø