Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Årets juleløp ble også årets tyngste løp, for det var krevende forhold for de 24 deltakerne som stilte i Torsdagsløpets sesongavslutning.

I formiddag trodde vi det ville bli ganske faste forhold i løypa, men vind og plussgrader sørget for at smeltingen virkelig fikk fart på seg og sørget for slaps i store deler av løypa. Det ble derfor ekstra krevende å gjennomføre denne gangen, men alle gjorde en kjempeinnsats og sørget for en flott avslutning av løpssesongen 2023.

Daniel Skjelhaugen vant helt overlegent på en sterk tid forholdene tatt i betraktning. Fairuz Syed Ahmad ble best av damene. Så var det sterkt av Stian Aasberg Johansen å tangere persen i dag.

Som seg hør og bør tente vi bålpannen og trakk ut gaver til 3 heldige vinnere før løpet. Wivian Johansen og Terje Nyøygard vant hver sin konfekteske, og Bjørn Åstorp vant gavekortet fra XXL på kr. 500. Gratulerer til dere alle. Etter løpet var det kaffe, gløgg og kaker til samtlige.

Vi takker dere som stilte i dag, og også til alle andre som har bidratt til å gjøre Torsdagløpets 45. sesong til en suksess. Vi har gjennomført 35 løp, og 398 enkeltdeltakere og 1798 løpsdeltakere totalt gir et snitt på 51 pr. løp. Deltakermessig ble dette den beste sesongen siden 2019.

Torsdagsløpet tar nå en vinterpause, og er tilbake i månedsskiftet mars/april 2024.