Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Hos oss er alle vinnere enten man vinner løpet, gavekortet eller gjennomfører de 5,1 kilometerne gjennom Kalnesskogen. Det betyr at i kveld var det hele 78 vinnere som medførte at vi også fikk årets nest største deltakelse.

Det er helt fantastisk å se at så mange stiller opp i Torsdagsløpet, og denne kvelden bød også på nydelig sensommervær. Så kan vi ikke unngå å  legge merke til at det er mange barn og unge som stadig stiller opp i løpet, og denne gangen var det 10 av den yngre garde. Alle ble tatt bilde av, og disse kan du se i galleriet nederst.

Nr. 1 i årets 19. torsdagsløp ble Martin Gundersen, og det overrasker sikkert ikke mange at Ida Lundestad igjen ble best av damene. Lars-Andreas Eriksen ble før start den heldige vinner av gavekortet på kr. 500 fra XXL.

Vi gratulerer samtlige vinnere med flott gjennomføring av ukens løp, og ønsker velkommen til nytt løp torsdag om en uke.

Vi sees! 😊

Martin Gundersen til topps i denne ukens løp
Lars-Andreas Eriksen med et skikkelig vinnerglis 🙂