Overlegen seier til Sindre Fredriksen

18 år gamle Sindre Fredriksen tok en overlegen seier i det 3. Torsdagsløpet med den sterke tiden 17:21 som også er en forbedring av hans personlige rekord med 38 sekunder. Ifølge far Stian skulle Sindre egentlig trene et annet sted denne torsdagen, men valgte i stedet en kontrollert treningsrunde i blåløypa. Kontroll hadde han tydeligvis, og han så ikke spesielt sliten ut etter målgang heller.

En like klar andreplass tok Petter Nordahl Thorsen, og Andreas Henriksen kapret den siste pallplassen. Caroline Kultorp ble beste dame igjen, og det med tangering av persen.

Vinnerens far Stian Fredriksen deltok for 3. gang i år, og det ble personlig rekord også for han som er den tredje på rad. Full klaff for familien Fredriksen denne torsdagskvelden altså.

Vi gratulerer vinneren og alle andre med et godt gjennomført løp denne fine maikvelden i Kalnesskogen. Selv med kun 24 deltakere var det god stemning slik vi er vant til.

Neste uke er det ingen deltakerbegrensning i Torsdagsløpet, og vi vil også åpne opp for løpere fra andre kommuner. Du kan lese mer om dette fredag morgen.

Stian og Sindre Fredriksen var fornøyde etter løpet