Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Stian Fredriksen har funnet seg godt til rette i Torsdagsløpmiljøet etter at han debuterte i mai i år.
– Det mest positive har vært å se hvordan de som er med oppmuntrer hverandre og bryr seg om hverandre. Jeg opplever at folk er hyggelige og støttende, og da blir det naturlig å være på samme måte tilbake, sier 45-åringen fra Varteig.

Han er allerede blitt godt kjent med mange løpere.
– Jeg får nye bekjentskaper hver uke, smiler han.

Så langt i år, idet Torsdagsløpet er i ferd med å bytte løpsdag til lørdager for resten av sesongen, har 191 personer debutert i Torsdagsløpet. Det har vært debutanter i samtlige løp, i det aller første løpet hele 27. Stian Fredriksen er en av årets debutanter som nå har blitt trofast deltaker i løpene.
– Jeg har jogget en del tidligere, men det er først nå jeg har begynt å trene løping mer systematisk, forklarer Stian.

Stian er far til den 16-årige SIL-løperen Sindre Fredriksen, som allerede har rukket å bli nummer 1 i flere torsdagsløp. Pappa Stian er ikke på det nivået, men har hatt god framgang og håper å kunne løpe i mange år framover. Tidene i Torsdagsløpet varierer litt, men det er bevisst.
– Jeg forsøker å være litt klok i treningen, og en del av opplegget er at jeg prøver å løpe fort og litt roligere i Torsdagsløpet annenhver uke, forklarer han.

Stian synes løypa i Kalnesskogen er utrolig fin, og at Torsdagsløpet er et fantastisk arrangement.
– Jeg er utrolig imponert over den innsatsen de som arrangerer dette legger ned, sier Stian.

For arrangørgjengen er det særdeles hyggelig å få nye mennesker inn i Torsdagsløpmiljøet, enten de er erfarne løpere eller nettopp har kjøpt sine første joggesko. Forhåpentligvis kommer det enda noen nye ansikter i løpene som gjenstår, som altså skal gå på lørdager klokken 14:00 ut året.
– Jeg er klar på lørdagene også, og kan forsikre om at alle nye blir tatt godt imot, sier Stian.

Fra debutløpet 16. mai