Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var gode forhold i blåløypa denne gangen, og dette kombinert med en klar og kjølig høstluft gjorde at svært mange enten klarte å sette personlig rekord eller gjøre årsbeste. Det var mange blide fjes å se etter gårsdagens løp, for selv om tider ikke betyr aller mest for mange så er det alltid moro å gjøre årets beste løp. Det gjorde bla. ukens torsdagsløper Alexander Braseth Halle, som også kunne fortelle dette etter løpet:
– Det var litt ekstra oppmerksomhet siden jeg var ukens torsdagsløper, så takk til Lars N?. Hadde forhåpninger om årsbeste, og det gikk akkurat. Hadde lyst til å yppe meg på Raymond, men hadde ikke kjangs i dag. Hyggelig at Rune L har fått opp farten etter skaden tidligere i år, men litt kjipt at han er så nære også ?.

Det hører med til sjeldenhetene at to løpere deler førsteplassen, men det gjorde Benjamin Olsen og Sindre Fredriksen i går med den sterke tiden 17:59 som også er personlig rekord for begge. Camilla Opstad Arnesen ble beste dame som flere ganger før i år.

Det ble tatt noen få bilder før og etter løpet, og vi takker Dag Sletner, Christine Norvang og Arild Kraft som sendte noen ord om sine løp. Takk også til Alexander Braseth Halle.

Takk til alle som stilte opp i går, og velkommen tilbake neste torsdag kl. 18:00.