Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Først etter at hun hadde passert 30 år begynte Ida Lundestad-Kemi å interessere seg for løping. Det skulle man ikke tro når man ser hvor godt hun løper.
– Jeg har en storebror og to storesøstre som var i gang før meg, og som fikk meg til å oppdage løpegleden, forteller Ida.

Ida, som fyller 36 år i juli 2019, har ingen idrettskarriere bak seg. Likevel kan hun på gode dager tilbakelegge den blå løypa i Kalnesskogen (5,1 km) på under 23 minutter.
– Treningen min er først og fremst selve torsdagsløpene, og noen rolige langturer i tillegg, forteller Ida.

Treningen foregår gjerne med storesøsteren Birthe. Ida synes det er flott å være to om en interesse hun tror er den beste man kan ha for å ta vare på helsen.
– Måten kroppen og hjernen samhandler når man løper i terreng er godt for begge deler, slår hun fast. Som tobarnsmor gleder hun seg stort over at også sønnen på 11 år liker å løpe med mamma.

I oktober skal Ida løpe hytteplanmila like ved Hønefoss, også det sammen med Birthe. Ellers er Kalnesskogen stedet for kvinnen som nå bor på Lande, men som vokste opp like ved skogen.
– Det er jo blitt så mange fine løyper her nå som vi kan variere mellom. Og det er veldig hyggelig både før, under og etter Torsdagsløpet – med mange oppmuntrende ord. Hele stemningen er veldig fin, sier Ida Lundestad-Kemi.

Hvis du vil oppleve den fine stemningen, så anbefaler vi at du stiller i kveldens løp som starter kl. 18:30.

Ida Lundestad-Kemi