Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var nydelig vær og flotte forhold i Kalnesskogen i går, og alt lå til rette for gode tider. Det ble det også, for mange klarte å gjøre årsbeste og sette personlig rekord. Det er også imponerende at den store deltakelsen fortsetter, og med 91 som valgte å stille i går har vi et snitt på 88 etter 7 løp.

Løpets vinner ble Christer Guttormsen i årsdebuten med tiden 18:54 som bare er 4 sek. foran Magnus Cato Andersen på 2. plass. Magnus Cato var en de 10 som perset utenom debutantene. Nr. 3 ble Knut-Andre Larsen med 19:53, og beste dame på delt 21. plass ble Ida Lundestad-Kemi med tiden 22:48. Dette er også personlig rekord. For øvrig betrakter vi alle som deltar i Torsdagsløpet som vinnere, og i går var det altså 91 vinnere som fullførte det 5,1 km lange løpet i blåløypa.

Vi takker alle for vel gjennomført løp, og ønsker velkommen tilbake den 30. mai. Så vil vi også gratulere med dagen, og ønsker dere alle en flott 17. mai-feiring.

Flag For Norway Emoji (Apple/iOS Version)Flag For Norway Emoji (Apple/iOS Version)Flag For Norway Emoji (Apple/iOS Version)Flag For Norway Emoji (Apple/iOS Version)