Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Vanligvis er Rune Langnes i Kalnesskogen for å løpe, men en gang måtte han gjøre noe viktigere: Yte førstehjelp til en skadd kvinne.
-Det var på en treningstur tidlig i 2018, da det fortsatt var isete føre. Hun hadde snublet og trolig brukket ankelen da jeg kom til stedet. Mannen hennes var også der, men trengte hjelp. Kvinnen hadde store smerter og var så omtåket at hun svimte av, forteller Rune.

Runes erfaring fra Røde Kors hjelpekorps var til god nytte da han tok seg av kvinnen mens mannen hentet familiens firehjulstrekker og kjørte den inn i skogen. Derfra fraktet mannen kvinnen til sykehuset på Kalnes.

Rune har heldigvis også mange andre og mindre dramatiske minner fra Kalnesskogen.
-Jeg satte pers i Torsdagsløpet i fjor, i en alder av 48 – det var moro, slår han fast.

Rune bor på Lisleby, og løper både Borredalen rundt i Fredrikstad på tirsdager og Torsdagsløpet i Sarpsborg på torsdager. På spørsmål om hvorfor, drar han fram Torsdagsløpets slagord «Helse i hvert steg».
-Å delta i de to løpene gjør at jeg holder meg i form, og treffer mange hyggelige og sporty folk. Jeg vil gjerne takke de som arrangerer, de gjør virkelig en forskjell og det er herlig å se at dugnadsånden lever, sier Rune.

Han har en oppfordring til de som ikke har prøvd å løpe Torsdagsløpet ennå:
-Møt opp og konkurrer med deg selv. Her er det rom for alle!

Velkommen til ukens løp i kveld kl. 18:30.

Rune Langnes