Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Skyfri himmel og temperatur på +15° skapte en fin ramme rundt det 26. Torsdagsløpet, og de 44 deltakerne som stilte til start kunne glede seg over gode forhold i Kalnesskogen. Én løper måtte dessverre bryte, og 43 fullførte dermed løpet.

To debutanter tok de to første plassene i dag, og klar vinner ble Lars-Erik Nordby med tiden 18:06 med Ola Johannessen på 2. plass med 19:11. Nr. 3 ble Per Ove Haugland med personlig rekord 19:53 bare 3 sekunder foran Richard Grigson som perset med 19:56. Begge disse kom for første gang i mål under 20 minutter.

To damer var med i dag, og Marie O. Danielsen ble best med tiden 28:51.

Det ble trukket ut et gavekort fra Dominos Pizza før start, og den heldige vinneren var debutant Alf-Georg Joranger.

Takk til alle som deltok i dag, og gratulerer med godt gjennomført løp.

Neste uke flyttes løpet til lørdag, og vi ønsker dermed velkommen tilbake 20. oktober kl. 14:00.