Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Vi er selvsagt fornøyd med at værgudene var på vår side atter en gang, og enda mer fornøyd med at hele 63 løpere valgte Torsdagsløpet og Kalnesskogen denne kvelden. Det er flott at så mange benytter sjansen når det er så fine forhold som det var under dette løpet, for høsten kan fort by på annet. Det går imidlertid fint å løpe da også ? .

Dagens vinner ble Trym Tønnesen fra Halden IL med den suverene tiden 16:32 som er årets beste løypetid, pers og bare 5 sekunder bak Svein Gressløs 30 år gamle rekord. Trym har planer om å delta flere ganger i høst, og det ser vi fram til.

Nr. to, Ahmed Sharmaarke fra Friidrettsklubben Stein, gjorde også et veldig sterkt løp med tiden 17:30.

Rolf Henrik Bekkstrand ble nr. tre med 19:50. Dette er ny personlig rekord for ham.

Beste dame i dag ble debutant Kristine Liepina med tiden 25:25.

Alf-Martin Nygård hadde Flax og vant 5 lodd før start.

Vi gratulerer vinneren og alle andre med godt gjennomført løp.

Så minner vi om at neste torsdag er start kl. 18:00. Velkommen tilbake da.