Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det er i år 40 år siden Torsdagsløpets første løp ble gjennomført, og jubileumsåret innledes med lansering av vår nye hjemmeside.

40-årsjubileet skal selvsagt markeres, og vi arrangerer jubileumsløp den 14. juni. Mer informasjon om dette kommer i begynnelsen av juni.

Vi skal også arrangere et innsamlingsløp til inntekt for et godt formål. Dette vil skje i samarbeid med Søndagsløpet.

Nytt av året er at konkurransen om deltakelse i flest løp utgår. I stedet vil alle som deltar i minst 15 og 30 av sesongens løp vil være med i trekningen av gavekort fra XXL. Mer informasjon om dette finner du i menyen «Resultater/15-30».

Torsdagscupen vil bli endret i år. For at flere uavhengig av alder skal kunne ha mulighet til å kjempe i teten, vil cupen bli basert på aldersgraderte tider beregnet etter den såkalte WAVA-kalkulatoren. For å kunne delta i cupen må man derfor oppgi fødselsdato.

Det er selvsagt frivillig om man vil være med i Torsdagscupen. Denne avsluttes 15. desember, og de tre beste damer og herrer vil få et gavekort fra XXL eller Salming  som deles ut i forbindelse med juleløpet. Mer informasjon om konkurransen finnes under menyen «Torsdagscupen».

Som i fjor vil det også bli trukket ut premie blant alle deltakerne i en del av løpene.

KIWI Grålum sørger også dette året for at alle løperne kan forsyne seg med fersk frukt etter hvert løp.

Jan Fredrik Olsen skjærer opp frukten mens ett av løpene pågår.

Det første løpet i 2018 vil bli arrangert  torsdag 22. mars kl. 18:00 dersom løypeforholdene ligger til rette for det, og det er planlagt totalt 40 løp i år.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å delta i årets sesong, og håper å se minst like mange som i fjor.

Dersom du har spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema. Dette finner du under menyen «Kontakt». Vi vil så svare raskt som mulig på alle henvendelser.

 

Mange deltakere stilte i Torsdagsløpet i «gamle dager». Noen av de vi ser på bildet deltar den dag i dag.