Fine forhold i det første høstløpet

Været viste seg fra sin beste side, og med klar luft, god temperatur og en svak vind sørvestlig vind ble det som ventet fine forhold i årets første høstløp.

62 deltakere ville være med denne gangen, og dermed har vi 4 løp på rad med over 60. Alle gjennomførte, 11 satt pers og 14 utenom disse gjorde årsbeste, og stemningen var som alltid veldig god etter løpet. 1 løper var med for første gang i kveld, og dermed har totalt 85 debutanter deltatt i Torsdagsløpet dette året.

Kristoffer Rostad har en rekke seiere i Torsdagsløpet, og i dag tok han sin 24. med tiden19:29. Unge Adrian Monkvik kom på andreplass med personlig rekord 19:44, og tredjeplassen gikk til Ulf Roger Olsen med 20:31. Camilla Opstad Arnesen ble best av 8 damer med 24:51 som er årsbeste for henne.

Vi gratulerer Kristoffer med seier, og takker alle som stilte denne fine høstkvelden. Vi ønsker velkommen til nytt løp om en uke.