27. september 2023
ResultaterUkens løp

Topp forhold i litt kjøligere vær

Finværet som var meldt under kveldens løp kom aldri, og det var en litt sur østavind som møtte løperne før start denne gangen.

Litt kjøligere denne uken altså, men løpsforholdene var helt på topp. Flott å se at 58 møtte til start, og mange satt pers eller årsbeste denne gangen. Dessverre måtte én bryte, så 57 fullførte årets 24. løp.

Ola Daniel Johannessen vant sin 3. seier på 4 forsøk i år, og tiden ble 18:52. Delt andreplass til Sindre Fredriksen og Henrik W. Schrøder med 19:29 der Henrik tangerte sin personlige rekord. Fairuz Syed Ahmad ble beste dame med 24:38.

Vi gratulerer vinneren og alle dere som satt personlig rekord og årsbeste, og takker samtlige som stilte denne gangen. Dere er alle like viktige for Torsdagsløpet.

Nytt løp er om en uke, og vi ønsker velkommen tilbake da.