Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Per Ove Haugland tok en klar seier i årets første lørdagsløp med tiden 19:50. Per Ove har flere seiere i Torsdagsløpet, og mange av disse har kommet i den siste delen av sesongen slik som i dag.

Jan Olav Rive fikk sin første pallplass denne gangen 2 sekunder bak persen med 21:29, ogble nummer to foran Henrik Wennersberg Schrøder.

23 løpere stilte i et fantastisk oktobervær med flotte forhold i den blå løypa. Kun én klarte å sette personlig rekord denne gangen, og det var Carsten Hartig som med god hjelp av Roar Henriksen løp inn til ny bestetid i Torsdagsløpet.

Sissel Aamodt som ble beste dame gjorde også et godt løp bare 4 sekunder bak persen. Ingen tvil om hva hun går for ved neste deltakelse.

Vi gratulerer vinneren og applauderer alle som stilte opp denne flotte dagen i Kalnesskogen. Neste løp er om en uke, og vi ønsker velkommen tilbake da.