Fortsatt fine forhold

Vi fikk som forventet fine forhold i Kalnesskogen også denne gangen, og de få litt bløtere partiene var ikke til hinder for verken perser eller årsbeste tider. En temperatur på 13° den siste helgen i oktober bidro til at det ble riktig så bra i skogen lørdag ettermiddag.

Terje Bjerke var en de som benyttet sjansen til å gjøre et godt løp, og han tok sin første seier i Torsdagsløpet med ny personlig rekord 19:12. Han har fra før i år 3 jevne løp der tiden har variert med kun 3 sekunder, og denne gangen forbedret han den tidligere bestetiden med 10 sekunder.

Birthe Lundestad Høier gjorde årsbeste med 25:53 og ble med det best av damene. Det var totalt 11 som satt pers eller årsbeste under dette løpet.

26 personer stilte denne gangen, og av disse var 2 debutanter. Fram til nå i år har 102 debutert i Torsdagsløpet.

Vi gratulerer vinneren, og takker alle som stilte i årets 25. løp.

Velkommen tilbake lørdag 6. november.