Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Vi er blitt godt vant med tørre løyper og bra vær under Torsdagsløpet, men denne gangen slapp heller ikke vi unna nedbør. Det hadde regnet godt i distriktet gjennom hele dagen, og blåløypa var våt med en del vannpytter. Den var likevel overraskende fast og fin etter all nedbøren som hadde kommet.

Det lette regnet under løpet kjentes avkjølende, og etter hvert glemte nok de fleste det som kom ovenfra og konsentrerte seg kun om å løpe. Mange satt da også personlig rekord eller gjorde årsbeste.

Etter løpet kunne alle deltakere forsyne seg av frukt fra Kiwi Grålum. Det sosiale er en viktig del av Torsdagsløpet, og det var intet unntak på dette denne gangen heller, for praten gikk som vanlig lett både før og etter.

Martin Gulbrandsen vant det 12. Torsdagsløpet i årets rekke med tiden 19:54 foran Per Ove Haugland og Stian Fredriksen, og beste dame denne gangen ble Gøril Holmvassdal med 25:55.

En annen vinner i går var Frode Andersen som kunne reise hjem med premie på en stor pizza fra Domino’s pizza.

Vi anser ellers alle for å være vinnere i Torsdagsløpet, og at hele 63 valgte å stille til start i det dårligste løpsværet siden jubileumsløpet i 2018 synes vi er fantastisk.

Takk til alle som stilte og gratulerer med godt gjennomført løp. Vi ønsker velkommen tilbake neste uke.