Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det var med en viss spenning vi startet registreringen av deltakere litt før kl. 18 i kveld. Med et maksantall på 30 løpere i de 3 første løpene så hadde vi ganske store forventninger før kveldens løp med «åpne grenser» og ingen deltakerbegrensning.

Og vi ble ikke skuffet!

Med sol, sommer og hele 66 løpere ble det en gledens kveld for oss som arrangør. Kalnesskogen bød seg også fram fra sin aller beste side, og selv om det kanskje var litt for varmt for noen så tror vi alle fikk en flott opplevelse med likesinnede. Det var veldig moro igjen å se så mange flotte og hyggelige løpere samlet på én gang.

Even Bentzen Løvås fra Halden var en av mange utenfor Sarpsborg som valgte Torsdagsløpet denne kvelden, og han knallet til med en suveren seier på sterke 17:28 som også er ny personlig rekord. Det ble kamp om andreplassen, og den knep Elias Røyneberg med tiden 18:52 ett sekund foran Eirik Berget. Begge disse perset også og Elias med hele 44 sekunder.

En annen som er i form er Caroline Kultorp som for fjerde gang på rad ble beste dame, og det med personlig rekord 23:47. Vi må nevne Ulf Roger Olsen også, som endelig brøt 20-grensen med 19:55 som er en forbedring av pers med 32 sekunder.

Vår mann i bua, Alf-Martin Nygård, hadde nok å henge fingrene i både før og etter løpet, og vi takker for at han velvillig stilte opp og hadde full kontroll på registrering og løpstider.

Vi gratulerer dagens vinner og alle dere andre som deltok i dette løpet. Flott innsats av alle!

Vi ønsker velkommen til nytt løp om en uke.