Løpsinformasjon

Torsdagsløpet ønsker alle hjertelig velkommen til å delta. Vi har plass til alle uansett alder og nivå, og vil gjøre vårt beste for at deltakerne skal få en god opplevelse.

Det er ingen forhåndspåmelding, så her er det bare å møte opp. Parkeringsplass finnes rett ved startområdet der Lundestadveien begynner. Denne kan bli fort full, men man kan også parkere langs Gamle Kongevei og den første delen av Lundestadveien.

Det er ingen deltakeravgift i Torsdagsløpet.

Før start skriver du ditt for- og etternavn i listen som er plassert i starttavlen. Hvis du aldri har deltatt før er det fint om du skriver «ny» i kommentarfeltet.

Din tid blir ropt opp ved målgang, og denne noterer du i listen. Dersom du ikke ønsker at tiden skal bli med i den endelige resultatlisten kan du i stedet skrive «deltatt» i kommentarfeltet.

Vennligst skriv navn og tid tydelig.

NB! Under pandemien vil arrangøren registrere både navn og tider. Se for øvrig våre retningslinjer for 2021.

Ukens resultatliste blir presentert på hjemmesiden noen timer etter løpet.

Når det blir tatt bilder fra Torsdagsløpet blir disse som regel lagt ut i løpet av de to påfølgende dagene. Dersom du ikke ønsker å få ditt bilde vist på hjemmesiden eller Facebook kan du gi beskjed ved å benytte vårt kontaktskjema.

I denne bua blir navn og tider registrert