64 spreke deltakere i kveldens løp

Været var glimrende, og hele 64 spreke deltakere stilte til start og gjennomførte årets 20. løp under flotte løpsforhold i Kalnesskogen i kveld.

Vi er svært fornøyd med å se så mange denne fine sensommerkvelden. Det var godt og varmt, men den friske vinden som kjentes mest på midtpartiet hadde en svalende effekt og gjorde nok at de fleste ikke syntes varmen var spesielt plagsom. 64 deltakere er tangering av årsbeste fra 30. juni.

Arne Kristoffer Aaserød ble dagens vinner, og tok sin første seier i Torsdagsløpet med tiden 20:15 foran Alexander Braseth Halle med 20:21 og debutant Fredrik Pinaas med 20:39. Mari Bones ble beste dame med sterk personlig rekord 21:56.

Vi gratulerer vinneren, og takker alle som ble med i dagens løp og bidro til den gode stemningen vi alltid har i Torsdagsløpet. Vi ønsker velkommen tilbake om en uke 😊