28. november 2023
ResultaterUkens løp

Godt oppmøte og gode tider

Den første fellesferieuken la ingen stor demper på deltakelsen, for 53 sprekinger gjennomførte årets 16. løp  i kveld.

Vær og temperatur var nok mer på løpernes side denne gangen, for det ble satt hele 14 personlige rekorder og i tillegg 17 årsbeste. Det gikk fort i teten med 6 under 20 minutter, og raskest var Sindre Fredriksen med 17:27 som er årets beste tid i Torsdagsløpet bare 6 sek. bak hans personlige rekord.

Øyvind Skalle perset med 18:44 på 2. plass og Andreas Henriksen tok 3. plass med 19:27. Best blant damene var unge Klara Prøitz som perset med 21:55. Vi kan heller ikke unngå å nevne 78-årige Henrik Lund Raagard som løp på 22:29. Dette er en forbedring av persen med hele 24 sekunder.

Vi gratulerer vinneren og takker alle som stilte i kveldens løp. Vi er tilbake kommende uke med nytt ferieløp i Kalnesskogen.