Debutantseier i Torsdagsløpet

Det er ikke så ofte at nye løpere går til topps i Torsdagsløpet, men i går ble det debutantseier ved Lars Runar Andersen.

44 deltakere fullførte årets 12. løp, og med det har 195 enkeltdeltakere og 590 deltakere totalt løpt Torsdagsløpet i år. Forholdene i skogen har vært veldig gode i alle foregående løp, og det var intet unntak i går. Vi er nok godt over middels interessert i følge med på været framover, og det ligger an til å bli topp forhold også neste gang.

Noen bilder fra løpet kan sees under, og vi vil rette en stor takk til Andreas Johansen Heier som sendte oss hyggelige ord om Torsdagsløpet og eget løp. Takk også til Alf-Martin Nygård som stilte opp og hjalp oss i bua med resultatlisten, og til Therese Mandji som var fotograf.

Takk til alle dere som stilte i løpet, gratulerer med vel gjennomført løp og velkommen tilbake neste uke.