Godt oppmøte i løp nr. 37

Det var hele 39 løpere som stilte til start i årets nest siste løp, og av disse hadde 7 også deltatt i juleløpet i Borredalen Rundt kl. 12 samme dag. De som gjennomførte begge løpene var med i trekningen av en julemarsipangris, og den heldige vinneren ble Henrik Lund Raagaard som gliste bredt da han mottok premien av Magne Svandal 😀.

Løypeforholdene var stort sett som forrige gang med både tørre og ganske våte partier, så denne høsten og vinteren har bydd på de tyngste løypeforholdene på mange år. Godt er det da å se at mange likevel stiller opp uke etter uke. Nå gjenstår kun juleløpet neste lørdag, og da blir det noe ekstra både før og etter løpet. Mer informasjon om dette kommende uke.

Ola Daniel Johannessen ble ukens vinner, og han tok med det sin 4. seier for året.

Takk til alle som møtte opp, og velkommen tilbake til årets siste torsdagsløp neste lørdag.

Flere bilder fra løpet vil bli lagt ut senest mandag.