39 deltakere i det 34. Torsdagsløpet

Det kom som vi håpet adskillig flere løpere denne gangen, og 39 deltakere gjennomførte det 34. Torsdagsløpet i en løype som hadde både faste og bløte partier. Fram til 2,8 km var det gode forhold, og deretter var det mange gjørmepartier å passere. Neste uke kommer kulden, så da vil løypa bli fastere.

Tore Sandvik debuterte i løpet med seier, og Liva Martinussen debuterte med å bli beste dame. De fleste vet vel nå at Tore er den som har laget det nye flotte kartet over Kalnesskogen, og det var hyggelig at han stilte i løpet og kunne motta en velfortjent takk før start. Vi setter imidlertid pris på alle som stilte, og vi er meget fornøyd med at 39 løpere ville være med denne gangen.

Under kan du se bilder fra løpet. Pga. «tekniske problemer» fikk fotografen ikke tatt bilder av alle ved 2,8 km, men vi håper de fleste av disse er kommet med på bildene som ble tatt etter målgang. Takk til Svein Bergerud og Christine Norvang som sendte oss noen ord om sine løp.

Takk til alle som stilte, og velkommen til nytt løp neste lørdag.