Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Roar Henriksen var på leting etter en sosial og morsom måte å holde seg i form etter at en lang fotballkarriere var over. Han fant det i Kalnesskogen.
– Jonas Kirkerød spurte om jeg ville prøve å være med på et løp, og da var det gjort, forteller Roar.

Det er 3-4 år siden den nå 53 år gamle Årumbeboeren begynte å ta turen over Glomma for å løpe terrengløp. Nå er han trofast deltaker både i Torsdagsløpet og Søndagsløpet.
– Jeg er ikke en som flyr på helsesenter, men liker å komme meg ut i naturen. Det er veldig fint i Kalnesskogen og de forskjellige løypene der. Den grønne løypa er favoritten, røper han.

Roar trener ikke noe særlig utenom de to ukentlige løpene i Kalnesskogen.
-Løpene er treningen min, det holder for meg. Jeg er fornøyd med nivået mitt, og jeg trives med fellesskapet rundt løpene. Hvert løp er morsomt, og det er lett å komme i prat med hvem som helst der, sier Roar.

Selv er Årummannen ingen hvem som helst, i hvert fall ikke i lokalfotballen i Østfold. Han spilte seniorfotball for Selbak fra han var i tenårene til han avsluttet karrieren i siste halvdel av 40-årene.
– Jeg ville gjerne fortsette å trene, og er glad jeg fant noe annet som falt i smak etter at jeg var ferdig med å spille fotball, poengterer Roar.

Dersom du også ønsker å delta i Torsdagsløpet, så kan du få muligheten til det i ettermiddag kl. 14:00.

Roar Henriksen