Fin avslutning av sommerløpene

Sommerværet ankom i god tid før start med +20° og lettskyet vær, og vi fikk en fin ramme rundt årets siste sommerløp. Noen vanndammer var det hist og her, men det var likevel bedre løypeforhold enn for en uke siden. Med dette løpet passerte vi 1600 deltakere, og vi ligger dermed godt an til å sette ny deltakerrekord også i år når det nå gjenstår 16 løp av sesongen.

5 løpere klarte å komme under 20 minutter denne gangen, og best av disse var Sindre Fredriksen som stakk av med seieren med 19:08. Maiken Prøitz gjorde et superløp, og perset med 19:52 på 4. plass. Dette er også årets raskeste tid blant damene. Så synes vi det er verdt å nevne at Stian Fredriksen for 3. gang på rad løp på samme tid 22:28 som er pers satt i løp nr. 20. Vi får se om Stian synes at alle gode ting er tre,  eller om han har «planer» om å tangere persen enda en gang 😉.

Takk til alle som stilte og gratulerer med vel gjennomført løp. Velkommen tilbake til det første høstløpet neste torsdag til samme tid.

 

 

Sindre Fredriksen

 

Maiken Prøitz