Vått og godt i blåløypa

Det ble en til dels våt opplevelse for de 59 deltakerne som stilte i det 21. Torsdagsløpet, men det så ikke ut som det plaget så mange. Og mange kom til start til tross for at regnet hadde bøttet ned inntil en time før start. Det var vanndammer i store deler av løypa, men forholdene var likevel bedre enn man kunne tro. Da solen viste seg rett før start tror vi at de fleste fikk en god opplevelse i blåløypa, og det mener vi er det aller viktigste når man deltar i Torsdagsløpet.

Det var kun én debutant med denne gangen, og Jonas Brustad vant likegodt debutløpet med 19:04 som er 50 sek. foran Per Ove Haugland på andreplass. Ida Lundestad-Kemi ble igjen beste dame, og det med personlig rekord 22:14.

Takk til alle som sporty stilte opp under litt vanskeligere forhold, og velkommen tilbake neste uke. Da ser det ut som vi skal få fint sommervær igjen.