Bra forhold for 71 deltakere i Kalnesskogen

De kraftige regnbygene som kom første del av gårsdagen preget ikke løypeforholdene veldig mye under det 19. Torsdagsløpet, og det lille av vann som lå i løypa på kvelden løp man greit ved siden av. Det flotte været bidro til en fin fysisk opplevelse for de 71 løperne i Kalnesskogen torsdag kveld. Halve 2019-sesongen er unnagjort med dette løpet.

Det var mange debutanter denne gangen også, og blant de 14 nye løperne var brødrene Liam og Mika Aaserud på 6 og 11 år som hadde tatt turen fra Canada sammen med mor og far som også løp i går.

Jørn Espen Nilsen ble gårsdagens vinner med tiden 19:50 som også er personlig rekord. Beste dame ble igjen Ida Lundestad med pers 22:16. Så vil vi trekke fram ukens torsdagsløper Arild Kraft som også satte personlig rekord.

Takk til alle for oppmøtet og for vel gjennomført løp. Vi ønsker velkommen tilbake neste torsdag.