Ukens torsdagsløper Arild Kraft

Arild Kraft liker minuttene før og etter Torsdagsløpet enda bedre enn selve løpet.
-Det er det sosiale som gjør at jeg er med på Torsdagsløpet. Og det er jo aller mest sosialt før og etter løpet, slår Arild fast.

Siden august 2016 har 44-åringen trofast tatt turen fra Haugeveien i Skjeberg til Kalnesskogen når det er torsdagsløp og søndagsløp. Som oftest løper han også. Men er han skadet, kommer han gjerne for å hjelpe arrangøren eller bare se på løpet.
-Torsdagsløpet har en veldig fin ramme. Alle blir godt mottatt, samme hvor fort de løper. Og jeg blir kjent med nye mennesker nesten hver gang, forteller Arild.

Det var en venninne som fikk ham til å prøve Torsdagsløpet.
-Først nektet jeg, for å trene utholdenhet var for slitsomt. Men så gikk jeg med på å prøve, og ble bitt av basillen, forteller Arild.

Han har fått et nært og godt forhold til mange av torsdagsløperne, og særlig de som også deltar i de litt lengre løpene på søndager.

Arild synes det er fint at hobbyen gjør godt for helsen, men erklærer at det egentlig ikke er så viktig for ham å være i god form. Den litt utypiske torsdagsløperen erkjenner samtidig at han er særdeles sosial.
-Jeg ser også mye humor i det som skjer i et løp. Sånn sett er jeg vel litt rar, smiler Arild.

I kveld er det igjen et nytt løp, og du er velkommen til start kl. 18:30.

Arild Kraft