Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

I 2008 fant Dag Inge Sletner ut at det var på tide å leve et sunnere liv. Men det gikk enda noen år før han begynte å løpe i Kalnesskogen.
-Mye røyking og usunne vaner måtte gjøres noe med. I 2008 stumpet jeg røyken og kjøpte meg terrengsykkel, og etter det har det blitt mye sykling. Men det var først da lillebror Jan Ivar lurte meg med i Torsdagsløpet i 2013 at løping ble en del av treningen, sier Grålummannen.

Dag er definitivt en av humørsprederne i Torsdagsløpet, og liker å komme med noen vennskapelige stikk til nettsidesjef og løpskollega Tom Kristoffersen.
-Mitt beste øyeblikk var våren 2017, da det så ut som Tom sto stille i Hundebakken og jeg løp inn til min beste tid: 23.50, forteller Dag.

For Dag er ikke tidene i løpet det viktigste. Det betyr mer å holde seg skadefri, slik at han kan trene mye i en skog han benytter mye både privat og som lærer på Kalnes videregående skole.
-Skogen er som et naturfaglig klasserom. Elevene orienterer, sykler, løper, opplever friluftsliv og får erfaring med skogbruk og flerbruk av skog. Kalnesskogen er også et eldorado å trene i både for idrettsutøvere, mosjonister og turgåere. Måtte skogen bare forbli en grønn lunge i framtida. Ha en god tur, proklamerer Dag Inge Sletner.

En god tur kan du også få dersom du stiller i kveldens løp kl. 18:30.

Dag Sletner