Telefon

905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

I løpet av torsdag ettermiddag hadde det kommet flere kraftige regnbyger med lyn og torden, og løypa var selvsagt preget av dette. Mange av de 66 deltakerne merket også godt den varme og klamme luften, for det var generelt svakere tider denne gangen enn i tidligere løp. Likevel klarte 3 løpere å sette personlig rekord, og 5 gjorde årsbeste utenom  debutantene.

Vi er meget godt fornøyd med så god deltakelse på en dag da vi var forberedt på å måtte avlyse løpet dersom Yr’s tordenværmelding hadde slått helt til. Det gjorde den ikke, for regn- og tordenbygene ga seg en times tid før løpet. Det falt noen avkjølende lette dråper ved start, men etter hvert ble himmelen blå.

Løpets vinner ble Kristoffer Rostad, og han tok dermed sin andre seier i år med tiden 20:45. Christer Fensbekk ble nr. to med 21:37, og Bjørn Arild Smaaberg nr. tre med 22:17. Camilla Opstad Arnesen ble for fjerde gang denne sesongen beste dame med 20. plass og tiden 24:40.

Pål Kirkerød var ute i løypa med kameraet i går, og flere bilder vil bli publisert senest lørdag.

Takk til alle som deltok i går, og velkommen tilbake neste torsdag. Vi vil samtidig få ønske alle god pinse.