72 løpere ville være med under direktesendingen av Torsdagsløpet

Regnet høljet ned fra morgenen Kristi himmelfartsdag, men det ga seg som vi forventet og håpet i god tid før SA startet direktesendingen av det 9. Torsdagsløpet. 72 deltakere sto på startstreken og 70 fullførte, og det var Magnus Cato Andersen som var først over målstreken. Han vant med den sterke tiden 18:10 som er personlig rekord og årets beste tid i Torsdagsløpet.

Nr. 2 ble Kristoffer Rostad med 19:56 og nr. 3 Knut-Andre Larsen med 20:05. Best dame ble Ida Lundestad-Kemi på 15. plass med tiden 22:52.

Dagens yngste deltaker var 10 år gamle Astrid Varøystrand som debuterte sammen med sin far Jan Ove, og dagens eldste var 74-årige Henrik Lund Raagaard.  Torsdagsløpet er for alle uansett alder og nivå, og det fikk vi vist til fulle også i går. Astrid er for øvrig født 08.08.08 kl. 20:08, og er sikkert da en stolt og engasjert sarping ?.

Takk til SA som lagde en fin sending av løpet, og til alle løpere og andre som bidro til dette. Et redigert opptak kan man se her. Takk også til Dag Sletner som velvillig tok ansvaret for tidtakingen denne gangen.

Vi ønsker velkommen til neste løp torsdag 6. juni kl. 18:30.