88 løpere stilte i den kalde

Aprilvarmen tok brått farvel, og det var en kald nordavind som møtte oss i startområdet før det første mailøpet. Det falt også noen snøfnugg en halvtime før start, så mai du skjønne milde kom ikke denne gangen. Det gjorde derimot 88 løpere og flere andre som ikke lot seg skremme av lav temperatur og sur vind. I løypa fikk man kjent litt på motvinden på det åpne partiet etter 1.2 km, men forholdene var ellers meget gode om man ser bort fra alt pollenet som plager mange om dagen.

Kristoffer Rostad ble løpets vinner foran Per Ove Haugland og Magnus Oliversen. Kristoffer og Per Ove lå likt da de passerte fotograf Pål Kirkerød 350 m før mål, men Kristoffer kom først i mål med tiden 20:13. Hele 20 damer stilte denne gangen, og best av disse var Camilla Opstad Arnesen med tiden 24:01.

Vi takker alle som møtte opp, og ønsker velkommen tilbake til nytt torsdagsløp den 9. mai.