Løp nr. 35 – 15. desember 2018

25 løpere deltok i det 35. Torsdagsløpet, og 7 av disse hadde også løpt Borredalen Rundt et par timer tidligere. En julepose ble før start trukket ut blant “dobbeltløperne”, og Alexander Braseth Halle var den heldige.

Ola Daniel Johannessen tok sin 3. seier på rad og den 5. av året i en løype som var preget av årstiden. Vi lar Lars Noreng fortelle hvordan han opplevde løpet:

“Pigg eller ikke pigg, det er ofte spørsmålet på denne tiden av året. Og da snakker jeg om det man har under skoene. Jeg valgte piggskoene, og det følte jeg var fornuftig. For selv om store deler av løypa fortsatt er bar, er det en del partier der pigg gjør at jeg føler meg tryggere. For øvrig var det helt fint løpevær, vi tåler noen minusgrader så lenge det ikke er noe plagsom vind.
Åpningstid denne lørdagen var rundt 4.15, som er rundt 15 sekunder saktere enn når det går som raskest for min del. Det følte jeg var bra på vinterføret. Den neste kilometeren gikk også greit unna, men på rundt 2,7 km slo det meg at jeg ubevisst hadde sluppet meg ned til et slags treningstempo. Jeg tok meg sammen og økte farten, og derfra og inn løp jeg godt. Det passet også fint med en liten duell på oppløpet. Sluttid ble 23.34, ca. et minutt bak pers og årsbeste, men bra tatt i betraktning forholdene og at det ikke er blitt så mye løpetrening i desember som tidligere i høst.
Jeg satser på å løpe også 22. desember, og håper mange gjør det samme. Den fantastiske arrangørgjengen fortjener å runde 2.000 deltakere i år :-)”

Vi håper mange vil gjøre som Lars har planlagt, for vi trenger kun 28 deltakere i det siste løpet for å nå et lenge etterlengtet mål. Mange skal få sine gavekort før løpet, og vi byr på noe ekstra etter løpet.

Velkommen tilbake bittelille julaften.