27. februar 2024
Kommende løp

Velkommen til juleløpet 🧑‍🎄

Endelig kan vi igjen ønske velkommen til Torsdagsløpets juleløp førstkommende lørdag.

Det er nå hele 4 år siden Torsdagsløpet sist kunne gjennomføre sitt tradisjonelle juleløp. I fjor måtte det avlyses pga. all snøen som falt natten før løpet, og i de to årene før det satt pandemien en stopper for arrangementet. Men nå ligger det til rette for at vi igjen kan samles for å avslutte årets løpssesong med juleløpet.

Pga. temperaturskiftet som kommer fredag/lørdag så kan bli glatt i løypa med smeltevann på ev. hardpakket snø og is. Det kan derfor være lurt å være forberedt på dette, løpe etter forholdene og ev. bruke sko med pigger.

Vi oppfordrer ellers alle til å ta på seg nisselue og/eller andre klær i passende farger for å skape julestemning. Som ekstra bidrag til denne vil vi før løpet trekke ut vinnere av to konfekter og et gavekort fra XXL på kr. 500 blant registrerte deltakere. Etter løpet er det kaffe, gløgg og kaker til alle, og bålpannen tenner vi også denne gangen.

Vi ønsker vel møtt til årets siste løp 16. desember kl. 14:00. -🎅🏃‍♂️🏃‍♀️

I 2018 deltok 40 inklusiv nissen, men sistnevnte fullførte bare starten og målgangen 🙂