28. november 2023
Kommende løp

Det siste oktoberløpet

Vi er kommet til løp nr. 29 som også er det siste oktoberløpet i år, og som for en uke siden gjelder det å kle seg riktig.    

Forrige uke var det skikkelig surt og ganske kraftig vind, men denne gangen blir det ifølge Yr bare en svak vind og gløtt av sol. Forholdene i skogen er fremdeles veldig bra, og vi håper vi vil se flere på startstreken denne gangen.

Torsdagsløpet på lørdag starter kl. 14:00, påmelding gjøres ved å skrive sitt navn på deltakerlisten i bua og etter målgang må man skrive ned tiden som vår tidtaker Per Prøitz roper opp. Vennligst skriv tydelig så det ikke blir noen misforståelser og feil på den endelige resultatlisten.

Vi ønsker både nye og eksisterende løpere velkommen til å delta i Torsdagsløpet lørdag 28. oktober. 😊🏃‍♀️🏃‍♂️

Det var stor deltakelse i det siste oktoberløpet i 2019