27. september 2023
Kommende løp

Høstløpene starter i morgen

Vi har fremdeles sommervær, men i morgen starter høstsesongen i Torsdagsløpet.

Det betyr at kveldene blir stadig kortere og at det gjenstår kun 3 løp med normal start kl. 18:30. Det første av disse går i morgen 7. september, og vi ser fram til enda et løp med god temperatur og flotte løpsforhold.

Har du lyst til å være med, så trenger du kun å møte opp litt før start og skrive ditt navn på deltakerlisten. Deltakelsen er gratis, og etter løpet må du huske den tiden som blir ropt opp og skrive ned på den samme listen. Du kan i stedet skrive deltatt hvis du ikke ønsker at tiden skal bli publisert. Hvis du av en eller annen årsak må bryte løpet så er det viktig at du gir oss beskjed om dette før du drar hjem.

Etter løpet har vi vann og frukt som du kan forsyne deg av.

Velkommen til Torsdagsløpet i morgen! 🏃‍♀️🏃‍♂️😊

Starten har gått i det første septemberløpet i 2018