27. september 2023
Kommende løp

Etter regn kommer sol

Selv om Kalnesskogen har sluppet unna det verste av «Hans» så ser vi sporene enkelte steder. 

Dette gjelder først og fremst bakken i blåløypa ved 3 km, Hundebakken og den siste bakken ned før Helgekneika. Verst er det gått ut over bakken ved 3 km hvor det er vasket ut ganske dype renner i 15 meters lengde fra 3 km-skiltet. Vi skal forsøke å utbedre i morgen tidlig, men her bør du likevel være oppmerksom under løpet.

Hundebakken har fått en renne i nederste del og en grop litt lenger opp, begge på venstre side. I den siste bakken ned er det en renne på venstre side i omtrent hele bakkens lengde samt en stikkrenne over løypa øverst og nederst. Det går helt fint å løpe i disse to bakkene.

Etter regn kommer sol, og i morgen ser det ut til at vi er tilbake til det fine været vi er blitt vant med under årets torsdagsløp. Da tror vi forholdene generelt sett også vil være gode.

Du trenger kun å få skrevet deg opp på deltakerlisten innen start for å være påmeldt.

Velkommen til start i løp nr. 18 i morgen 10. august. 😊🏃‍♀️🏃‍♂️

 

Fra 20. august i fjor