27. september 2023
Kommende løp

Sensommerløpene starter i morgen

60 deltakere i snitt for årets gjennomførte løp lar seg høre, og når sensommerløpene starter i morgen håper vi de gode oppmøtene fortsetter.

Været er vi som arrangør alltid opptatt av, og selv om man aldri kan være helt sikker i disse ustabile værtider så ser det ut til at vi nok en gang skal få bra løpsvær og topp løypeforhold. Det håper vi frister både deg som har deltatt før og deg som aldri har vært med tidligere.

Hittil i år har 86 løpere debutert i Torsdagsløpet, og flest nye var det i løp nr. 14 med nettopp 14.

Løpet starter som alltid på denne tiden av året kl. 18:30, påmelding gjøres på stedet før start og etter målgang får du din tid oppropt som du deretter må få notert på deltakerlisten. Ønsker du ikke å ha tiden offentliggjort så kan du stå som «deltatt» i stedet.

Vel møtt i morgen torsdag 3. august. 😊🏃‍♀️🏃‍♂️