27. september 2023
Kommende løp

Nytt løp med topp forhold venter

Det går mot en et nytt løp med topp forhold i Kalnesskogen i morgen, og da er vi også spent på om det gode oppmøtet fortsetter.

Akkurat som i de to første fellesferieløpene i fjor sommer har årets tilsvarende løp bydd på god deltakelse og de raskeste løpstidene. For oss som arrangør er det moro når vi får topp tider i løpet, men det aller viktigste er at du som deltar får en god opplevelse uansett hvilken tid du bruker gjennom blåløypa. Så er det alltid morsomt med mange deltakere, for det hever den gode stemningen enda et par hakk og gjør at de fleste som regel kan finne noen på samme nivå og løpe sammen med.

Vi tilbyr som alltid frukt etter løpet fra Kiwi Grålum, og påmelding gjør du på stedet ved å registrere deg på vår deltakerliste.

Vi ønsker vel møtt til start i morgen kveld 27. juli kl. 18:30. 😊🏃‍♀️🏃‍♂️

Fra tilsvarende løp i fjor