58 deltakere i årets 5. løp

58 løpere sto på startstreken i årets 5. løp, og 56 fullførte.

Selv om den varslede solen manglet, så var det veldig bra løpevær i dag. Vi tror at alle hadde en god tur gjennom topp forhold i blåløypa, og i mål kunne slitne og glade løpere forsyne seg av frukten som Kiwi Grålum sponser oss med hver eneste uke.

Vi har tidligere nevnt de mange debutantene som stadig finner veien til Kalnesskogen, og etter dagens løp har 36 nye deltatt i Torsdagsløpet i år. Totalt har 168 enkeltløpere gjennomført 334 løp, og av disse har 17 løpere vært i med alle årets løp. Takk til dere alle som sørger for at Torsdagsløpet stadig lever i beste velgående.😊

Vinner av dagens løp ble Elias Røyneberg.

Vi gratulerer alle med gjennomføringen, og ønsker velkommen tilbake til nytt løp om en uke.