64 gjennomførte det første mai-løpet

Nå er det bare mai du skjønne milde vi venter på, for den gode deltakelsen i Torsdagsløpet fortsetter.

Det var riktignok ikke så mange i dag som i de 2 forrige løpene, men 64 sprekinger stilte til start i det første mai-løpet og alle gjennomførte. Av disse var hele 10 debutanter, og som alltid ønsker vi alle nye løpere hjertelig velkommen til oss.

Uansett hvilket nivå man er på, så er det alltid moro å sette personlig rekord. Debutanter perser naturligvis bestandig, men i dag var det ytterligere 11 som gjorde dette. Totalt klarte 48 årsbeste, og det er usedvanlig mange i et enkeltløp. Vi tipper også at de fleste var godt fornøyd med å ha gjennomført dagens løp i den litt sure nordavinden. Vinner av årets 4. løp ble Theodor Holter som bare var 5 sekunder unna ny pers.

Ida Lundestad som har vært beste dame i 3 første løpene, sendte oss en melding rett etter løpet der hun fortalte at hun sprakk i dag. Hun vil imidlertid takke folk som spurte om det gikk bra da hun stoppet opp. Det er mange snille folk i Torsdagsløpet skrev hun, og det sier vi oss helt enig i. 😊

Vi retter en stor takk til alle som stilte i dag, og ønsker velkommen til nytt løp 11. mai.