Årest kaldeste

Løp nr. 34 ble årets hittil kaldeste, for nordavinden var sur og temperaturen lav. Solen tittet så vidt fram gjennom skydekket da løperne var ved Prøitztoppen, men det var alt vi så til den denne gangen. Det varmet imidlertid godt å se de 19 tøffingene som trosset vær og vind og valgte å stille i Torsdagsløpet. Alle var godt kledd, og det var helt på sin plass denne lørdags ettermiddagen.

Andreas Heier Johansen tok sin aller første seier i Torsdagsløpet i dag. Med tiden 20:13 var han bare 5 sekunder bak persen fra 2020, og klart foran Lars-Andreas Eriksen og Daniel Skjelhaugen på de neste plassene. Unge My Linnea Ramsjø ble best av damene i sitt 12. løp for året.

Vi gratulerer Andreas med seier, og takker alle som stilte opp i denne ukens lørdagsløp.

Det gjenstår nå kun 4 løp denne sesongen, og vi ønsker velkommen til det første av disse om en uke.

God helg! 😊

Alle var godt kledd denne gangen