905 91 798

E-post

tom@torsdagstrimmen.no

Det har vært ganske jevn deltakelse hittil i årets lørdagsløp, og i dag stilte 31 til start.

Blåløypa var mindre preget av nedbøren som har kommet denne uken enn forventet, men forholdene var likevel litt tyngre denne gangen. Heldigvis fikk vi opphold, og på slutten av løpet tittet solen fram og sendte sine varme novemberstråler over de siste løperne inn til mål. Alle gjennomførte dette årets 32. løp, og flere satte også pers.

Dagens vinner ble Andreas Henriksen som vant løpet med tiden 20:05. Lars-Andreas Eriksen, som ledet løpet fra start til 4,9 km, måtte se seg forbiløpt av Andreas helt på tampen og endte da på 2. plass med 20:09. Per Ove Haugland tok denne gangen tredjeplassen med 21:05.

Agata Wiśniewska som debuterte med å bli beste dame for 2 uker siden gjentok dette i dag, og satt også personlig rekord med 25.23.

Det er veldig hyggelig å se 5 debutanter på startstreken i et lørdagsløp, og vi håper dere alle hadde en god opplevelse og kommer tilbake til oss.

Vi gratulerer vinneren og applauderer alle som gjennomførte denne ukens løp. Hos oss er dere alle vinnere.