Nytt lørdagsløp i morgen

Torsdagsløpet arrangerer nytt lørdagsløp i morgen, og vi ønsker velkommen til start kl. 14:00.

Det er har vært en uke med en god del nedbør, så litt bløtt må man regne med at det kan bli denne gangen i deler av løypa. Så håper vi at det er Storm som «vinner» værvarselet for i morgen, for da får vi nok en gang fint vær med sol under løpet.

Vi har hatt et fint deltakerantall i årets 2 første lørdagsløp, og vi satser på at det fortsetter i morgen. Hvis du vil ha litt trim før lørdagskvelden i lag med andre hyggelige løpere, så er Torsdagsløpet på lørdag et fin måte å gjøre det på. Hvor fort vi ta deg gjennom blåløypa er helt opp til deg, og som regel vil du finne andre som løper i samme tempo dersom du ønsker selskap på de 5,1 kilometerne gjennom Kalnesskogen.

Vel møtt i morgen lørdag 5. november. .-🏃‍♀️😊🏃‍♂️

Fra lørdagsløpet 4. november 2017 der 38 deltok. Mye har endret seg i startområdet siden den gang.