Magnus med sin første seier

Det er sjelden det skiller kun 2 sekunder mellom plass nr. 1 og 3, men slik var det i dag da Magnus Thorsen tok sin første seier i Torsdagsløpet foran Bjørn Arild Smaaberg og Alexander Braseth Halle. 20:46, 20:47 og 20:48 ble tidene til de tre første på resultatlisten etter et oppløp som Magnus kontrollerte inn til mål.

Det første lørdagsløpet dette året samlet 27 deltakere, og det er som forventet. Forholdene var meget gode i dag, og vinden som kunne kjennes litt sur ut tidligere på dagen stilnet nesten helt da løpet startet. Flere satte pers i dag, og blant dem var Asbjørn Årøen som kjørte helt fra Lørenskog for å delta hos oss. Han forbedret persen med hele 1:50.

Dagens raskeste blant damene var debutant Agata Wiśniewska som så ut til å være svært fornøyd etter sin første deltakelse i Torsdagsløpet.

Vi gratulerer vinneren, og takker alle som stilte i dag. Vi ønsker velkommen tilbake om en uke. 😊

Foto: Pål Kirkerød