Gaute med årets beste tid

Gaute Steiwer tok en en overlegen seier i kveldens løp med tiden 16:40 som også er årets beste i Torsdagsløpet.

Gaute har pers på 16:37 fra i fjor, og lovte å komme tilbake for å forbedre den. Vi gratulerer med seieren, og ønsker velkommen tilbake.

Dagens toer ble Fredrik Lium med 19:31, og på tredjeplass kom Rino Slåen som satte ny personlig rekord i sitt andre torsdagsløp med 20:04. Bilder viser at han helt klart var svært fornøyd med det, og det kan man jo forstå. 😊

Før start fikk vi virkelig kjenne at høsten er her for sønnavinden var ordentlig sur i startområdet. Ekstra hyggelig da at hele 56 deltakere stilte og gjennomførte årets 26. løp.

Det er alltid stas med pers uansett hvilket nivå man er på, og i dag var det 6 som klarte dette i tillegg til dagens eneste debutant Sebastian Kruse. Sebastian vartet også opp med en ufrivillig salto-lignende opptreden ved målgang etter en durabelig spurt sammen med mamma Annika Pinaas. Skikkelig underholdende for oss som så på, og han kom heldigvis uskadet fra det hele. 😊

Unge My Linnea Ramsjø hadde satt seg som mål å komme under 30 minutter denne gangen, og var ikke langt unna med 30:09 som er en forbedring av persen med hele 1:39. Litt skuffet  etter målgang kanskje, men smilet kom fort tilbake. 😊

Så må vi også nevne Olav Røyneberg som klarte å bryte 24-minuttersgrensen forrige gang med 23:49, og som også perset i dag. Olav er alltid blid og hyggelig, og vi gleder oss med han og ny pers på 23:47.

Gratulerer til alle som perset i dag, og stor takk til alle som stilte i ukens løp. Dere er alle like viktige for Torsdagsløpet.

Kommende uke blir det også løpsstart kl. 18:00, og vi håper vi ser alle igjen da.